Najjača muzika Auto muzika 6 najboljih seksualnih položaja za tuširanje

6 najboljih seksualnih položaja za tuširanje


Ako već imate seks pod tušem, super! Znate koliko je to ugodno! Ali ako se već ne seksate tušem, to može biti novo, drugačije i uzbudljivo vrijeme u vašem seksualnom životu. Već ste goli, možete se zaprljati prije čišćenja, a topla voda naleti na obojicu dok to radite samo je seksi iskustvo. Iako još uvijek trebate paziti na klizanje pod tušem i ozlijeđivanje, mi smo sastavili šest najboljih položaja seksualnog tuširanja i kako ih izvršiti. Ovi položaji seksa za tuširanje zasigurno vam žele da poželite da ste započeli seks s tušem davno, ili će vam dati ideje kako da vaš sljedeći seks s tušem postane još parniji.

Na koljena

Odličan početni seks položaj za tuširanje i seksi oralni seks; ustajanje na koljenima sigurno će vas oboje zagrijati, uključiti i biti spremni za više. Neka se vaš partner spusti na koljena dok se spuštaju na vas i jede vas dok niste zadovoljni, a zatim se prebacite i ostavite ih da stoje dok vi ustanete na koljena i pružite im oralno zadovoljstvo dok ne postignu orgazam ili dok oboje ne budete spreman isprobati novi i drugačiji položaj spola za tuširanje. Vaš će partner biti dodatno uključen gledajući kako to radite pod tušem, jer dok kušate njihove najintimnije dijelove, oni također gledaju kako voda struji po vašem licu i oko njega. Ovaj je položaj siguran za tuširanje, jer dok je jedan od vas na koljenima, balansirajući se, drugi je na obje noge, radi ravnoteže,

Za seks pod tušem preporučujemo lubrikant na bazi silikona . Pod tušem duže traje, ali nije kompatibilan sa silikonskim igračkama.

Pognut

Ravne noge savijajte se preko cijelog puta. Također se možete saviti rukama na zidu tuša i pustiti vašeg partnera da stoji dok ulazi u vas odostraga. Ovo će im pružiti pogled na vašu stražnju stranu dok jednostavno stojite tamo i uživate u užitku. Ovaj položaj omogućuje da voda teče po vašoj stražnji strani dok udara partneru o prednju stranu, održavajući vas istovremeno toplom i mokrom u čitavom iskustvu. Ovaj je položaj siguran za tuširanje jer je vaš partner u stanju stajati na obje noge dok stojite na nogama i držite se za ruke. Sve je u ravnoteži pod tušem, kako biste bili sigurni da nijedno od vas neće kliznuti i pasti dok vas drugi spušta!

Doggy Style

Vjerojatno ste već nekoliko puta izvan tuša radili pseći stil. Ako niste znali za to ime, Doggy Style je položaj na kojem se stavljate na ruke i koljena i dopuštate svom partneru da vam uđe s leđa dok su i oni na koljenima. Slično kao savijen nad položajem seksa, ovaj će položaj vašem partneru pružiti pogled na vašu leđa, što će vaš partner zasigurno voljeti. To može biti sigurniji položaj jer ćete oboje biti na koljenima umjesto da stojite. Ovi položaji stvaraju dodatnu stabilnost tijekom seksa pod tušem jer ste oboje na koljenima i ako malo kliznete, već ste toliko bliže tlu.

Sjedni

Imati sjedalo može biti više od romantične seksualne pozicije za vrijeme tuširanja. Neka vaš partner ima sjedalo na podu tuša i gurajte ih dok ih gurate unutar vas i vozite ih prema sadržaju vašeg srca. Topla voda za tuširanje nadlijeće vam se obojica dok se klizavo mokri zajedno iznutra i izvana. Ovaj je položaj siguran jer oboje sjedite i to je sjajan način da se u romantičnom okruženju ponovno povežete sa svojim partnerom na potpuno novoj razini. Ovo je vjerojatno jedan od najsigurnijih seksualnih položaja zbog seksa pod tušem. Oboje sjedite na dnu što je moguće niže, pa je gotovo nemoguće da se nesreća dogodi. Ovaj položaj funkcionira i ako imate sjedalo za tuširanje, a možete ga prilagoditi sjedeći okrenutim od partnera.

Posljednje uporište

Pazite da se ne pomaknete i ne padnete u ovom naprednijem položaju za tuširanje! Dok oboje stojite i okrenuti jedno prema drugom, podignite nogu i pustite da je partner podigne dok uđe u vas i drži vas odostraga. Vaš će partner voljeti gledati kako voda pada u vaše lice i oko vas dok vas dovode do orgazma ustajući i okrenuti se prema njima. Ovaj određeni položaj spola omogućava vašem partneru da vas drži i držite oboje ustajući prije, za vrijeme i nakon vrhunca.

Misionar

Vjerojatno ste se prije bavili ovim položajem seksa izvan tuša, ali isprobavanje pod tušem može biti novo i seksi iskustvo u kojem ćete oboje uživati. Ako je vaš tuš dovoljno velik, neka vaš partner legne i legne na njih, jašući ih dok oboje ne budete zadovoljni ili obrnuto. Misionarski položaj još je jedan položaj koji može biti romantičan, ugodan i ugodan za oba partnera. Budući da ste to vjerojatno učinili izvan tuša, već znate što radite. Jedina je razlika što ste oboje goli, mokri i topli od vode pod tušem koja teče preko vas oboje. Kao što je gore spomenuti položaj sjedala, ovo je još jedan siguran položaj seksa za tuš jer ne možete pasti kad ste već spušteni.

Ovo je sponzorirani članak
Kamagra

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Related Post