Najjača muzika Auto muzika Najbolji subwooferi po kategoriji

Najbolji subwooferi po kategoriji


1. Najoturnija : JL Audio W7AE serija

Jednom kada dodate kućište na subwoofer JL Audio W7AE, pripremite se za dizanje. U ponudi su četiri modela: 5, 8, 10 i 12 inča. W7AE se može izdvojiti kao najunikatniji zvučnik na našoj listi zbog broja patenata koji su JL dodani u seriju.

Među patentima, Dynamic Motor Analysis smanjuje distorziju zvuka i analizira zvučnu dinamiku. Sklop W-Cone zvučniku daje robusniji dizajn. Ventilacija je poboljšana uzdignutim sustavom hlađenja okvira. Uz to, cjelokupni zvučni sustav poboljšava distribuciju zraka i učinkovitost zvučnika.

2. Najbolje kućište: Kicker DCWR 122

Kicker DCWR 122 set zvučnika / kućišta je refleksni dizajn okrenut prema naprijed s prilagođenim priključkom. Iako je tvornički izgrađen, ima dobre performanse i konstrukciju kao i bilo koje prilagođeno podešavanje. Ugađanje kućišta stvara idealnu platformu za poboljšani bas odgovor. Prekriven je MDF tepihom, kalibriran za optimalan zvuk i proizvod je sljedećeg vala koji je nadmašio svog prethodnika.

U njemu se nalaze subwooferi 2×12 inča koji mogu potisnuti 1.000 vati pri impresiji OHMS od 2 ohma. Sveukupno, on proizvodi maksimum od 2000 vata RMS. Stezaljke izrađene od mesinga omogućuju jednostavnu ugradnju. Ugradite potporanj u svoj automobil kakav je i spremni ste za put.

3. Najbolji sub paket: MTX TNE212DTerminator

Ako tražite pomoćni paket, možda biste trebali započeti s MTX TNE212D Terminatorom. Paket se učitava sa ozvučenjem subwoofera Terminator, kućištem, mono pojačalom i instalacijskim kitom. U paketu imate sve što vam je potrebno za jednostavno postavljanje modela.

Iako je MTX super moćan, ujedno je i energetski učinkovit – koristi impresivno nisku snagu. Subwoofer upravlja s 400 RW snage sveukupne snage na vrhuncu od 800 W. Dodatne značajke uključuju poklopce od prašine od polipropilena i mehanički procesor hlađenja za dodatnu trajnost i manje nakupljanja topline.

4. Najbolje kućište: Pioneer TS-W254R

Pioneer TS-W254R je jedan 10-inčni čvrsti subwoofer koji pakira šesteroslojne bakrene govorne zavojnice i kompozitni konus koji stvara glatku cjelokupnu konstrukciju. Budući da ćete morati osigurati svoje kućište, Pioneer vam preporučuje da nabavite kućište od 1,23 kubične noge koje ima otvor ili ventilacijski otvor kako biste jedinicu držali hladnom.

Subwoofer stvara vrhunsku RMS od 1.100 W, što je izuzetno moćno. Stvara lijep, ravnomjeran zvuk u vozilu, čiste proizvodnje i apsolutne upravljivosti. Kako idu samo jednoinutni niskotonski zvučnici, ova zvijer može nadmetati mnoga dva zvučnika niskotonceta za pola cijene.

5. Najbolje ugrađeno pojačalo: JBL GT-Bass Pro 12

Jedna od stvari koju ćete odmah primijetiti kod JBL GT-Bass Pro 12 je da dolazi s vlastitim ugrađenim pojačalom koje radi na 150 W RMS / 450 vrha. Daljinski upravljači lijepo su dodani dodir koji vam pružaju potpunu kontrolu nad pojačalom s bilo kojeg mjesta u vozilu. Dolazi u potpunosti u kućište spremno za bas koje sadrži patentirani Slipstream port za smanjenje turbulencija.

Konus s polipropilenom promjera 12 inča ojačan je gumenim surroundom koji prigušuje rezonancu, omogućavajući basu čistiju zvučnu kvalitetu. Također dolazi s prekomjernim magnetima s dvostrukim nagomilavanjem i patentiranim GT Bass Progressive Spider-om koji vam omogućuje slušanje basa duže vrijeme bez da umarate uši.

6. Najbolji pojas: dvostruka elektronikaBP1204

Ako vam se sviđa studijski niskotonski niskotonac, tada će Dual Electronics BP1204 biti odličan izbor. Ovi visoko učinkovite performanse su promjera 12 inča i vrše 1100 W vrhunske snage. Svaki zvučnik je RW snage 600 W, impedancije oko 4 ohma. Specijalizirani zvučni priključak s 2,5 glasa zavojnica i brušenim aluminijskim konusima pružaju mogućnostima Dual Electronics BP1204 više.

Računalno dizajniran ovaj sustav omogućuje vam da optimizirate niskotoncete kako biste pronašli slatku mrlju. Kućište je prekriveno industrijskim, izdržljivim MDF-om. Strujni krug je dovoljno ventiliran da podnožje hladi. Jedna od najboljih značajki, međutim, je upravo koliko su niskotonci stilski. Izvrsno izgledaju u vozilu

7. Najbolja kvaliteta zvuka: MTX Audio 5512-44 5500

MTX je u posljednje vrijeme u trendu, a dosljedno proizvodi odlične niskotonske zvučnike na nivou profesionalne razine. MTX Audio 5512-44 5500 pruža vrhunsku kvalitetu zvuka. Otvoreni zvučnici spremni za instalaciju imaju dvostruki woofer od 4 oma i patentirani MTX Spider plato odzračivanja koji uređaj čini hladnim i bez buke nakon što ga podesite.

MTX je izmijenio svoj standardni dizajn kako bi dodao uži surround apex. To se razlikuje od uobičajenog okružujućeg valjka, čime subwoofer daje više površine u jezgri i omogućava mu da cirkulira više zraka. Struktura motora ima t-jarmatski hladnjak koji apsorbira visoke temperature iz govorne zavojnice i raspodjeljuje je sa stražnje ploče. Pretplatnike možete lako instalirati zahvaljujući kompresijskim terminalima.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Related Post