Najjača muzika Auto muzika Opis ozvočenja različnih avtomobilskih znamk

Opis ozvočenja različnih avtomobilskih znamk


Zašto trošiti novac na nadograđeni audio sustav kada buka koja dolazi iz ispušnih plinova pruža sve zvučne zapise koji će vam ikada trebati? S obzirom na popularnost zvučnih sustava vrhunskog tržišta i originalnih proizvođača opreme (OEM), čini se da se mnogi automobilisti ne slažu. Sastavili smo popis nekih najboljih glazbenih nadogradnji u poslu – proslava kada se sastaju proizvođači automobila i audio tvrtke. Pojačaj zvuk.

Audi i Bang & Olufsen

Audi i Bang & Olufsen su takozvani “partneri u tehnologiji”, ali najnoviji 3D napredni zvučni sustav nije jeftin. Dostupan na novijim, vrhunskim modelima, sustav ima 23 zvučnika, 3D reprodukciju zvuka, dva automatski produžujuća akustička sočiva na instrumentnoj ploči i zaštitu privatnosti kako bi zvuk ostao u automobilu. Vratit će vam oko 6.500 funti, ovisno o modelu u pitanju.

Ford Mondeo Vignale i Sony

Super plišani Ford Mondeo Vignale ima Sonyjev digitalni radio i 12 visoko vjernih zvučnika kao standard. Znači li to dostojno pojavljivanja ovdje? Možda i ne, jer se zbog mnoštva sitnih tipki osjeća pomalo staroškolsko. Ali stvarni interesi su sustava aktivnog poništavanja buke. Koristi tri mikrofona za praćenje buke motora, a zatim usmjerava suprotne zvučne valove kroz zvučnike da poboljša ambijent kabine. Pametne stvari.

Lexus i Mark Levinson

Kosa Marka Levinsona? Ne, zvuk Marka Levinsona, barem jest ako kupite novi Lexus i odvojite malo novca. Zvučna kompanija tvrdi da niti jedan drugi proizvođač automobila ne nudi kvalitetu vožnje i razine buke potrebne za svoje sustave. Premium Audio sustav sadrži više govornih zvučnika (broj se razlikuje ovisno o modelu) i digitalni surround sustav. Nadalje, kaže se da svaki zvučnik emitira dvostruko zvuk iste potrošnje energije, dok Auto Volume System automatski prilagođava glasnoću prilikom prebacivanja između izvođača i snimaka.

Porsche i Burmester

Burmester High-End Surround Sound System dostupan je kao opcija u čitavoj ponudi Porschea. U Panameri rezultat nadogradnje su 12 pojedinačno upravljanih zvučnika, 300-vatni aktivni subwoofer, pojačalo klase D i ukupni sistemski izlaz od 821 W. Porsche kaže kako pruža “prvoklasni audio doživljaj”. Pazite, sa 5000 funti, to bi trebalo biti dobro.

Mercedes-Benz i Burmester

Burmester uživa u sličnom odnosu s Mercedes-Benzom. Tvrtke su zajedno počele raditi 2009. godine, a High-End 3D Surround Sound System debitovao je u trenutnoj S-klasi. Iskusili smo zvuk u C-klasi i vrlo je dobar. Ali nismo u potpunosti uvjereni u zvučeće koji su prilično skladni.

Najbolja kola za vjenčanje u hrvatskoj su Mercedes kola.

Aston Martin i Bang & Olufsen

Ako vozite Aston Martin, zasigurno je zvuk motora jedini zvučni zapis koji će vam ikada trebati. Ovo je dobro istrošen klišej, jer ćete se u stvarnom svijetu htjeti smjestiti u udobnost svog Aston Martina i uživati ​​u nekoliko napjeva. Sustav Beo & zvuka s 13 zvučnika Bang & Olufsen koji se nalazi u DB11 značajka je velike lige. Prema onome što Hifi smatra, “to je jedan od najenergičnijih i zabavnih B&O sustava u automobilu” na tržištu. Slika prikazuje zvučnik u DB9.

Maserati i Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins je britanska audio kuća visoke klase sa sjedištem u Worthingu. Godine 2014. proširio je suradnju s Maseratijem najavljujući dolazak P5 Maserati Edition Mobile Hi-Fi slušalica. Troškovi? Oko 400 eura. Inače, možete kupiti Levante i isprskati na Harman Kardon sustavu za 1.500 funti ili Bowers & Wilkins surround sistem za 2.300 funti.

Bentley i Naim

U veljači 2008., Bentley je udružio snage s vrhunskim britanskim audio stručnjacima, Naimom. Cilj je bio pružiti „auto uživo“ audio doživljaj. Bilo je to prikladno, s Naimom će doći do otkrića kako su se tijela karoserije ponašala u pokretu i način na koji su zvučni valovi odskakivali oko kabine. Dakle, umjesto da isporučuje pojačalo bez stalnog korištenja, Naim je proizveo potpuno novo, posebno za Bentley. U Bentaygi to znači najmoćniji audio sustav dostupan u SUV-u, pogonjen 1.950-vatnim, 21-kanalnim pojačalom.

Rolls-Royce

Nije za Rolls-Roycea, mamac dvostrukog markiranog audio sustava. Umjesto toga, kada je Rolls-Royce razvijao Wraith, nastao je i izgradio vlastiti 1300-vatni audio sustav s 18 zvučnika. Ali tada je “ugovoriti” veliku stvar u Rolls-Royceu. Ponuda niza automobila izrađenih po narudžbi središnja je točka obećanja marke.

Volvo i Harman Kardon

600-vatni audio zvuk u sustavu Volvo XC40 najnoviji je sustav automobila Harman Kardon i uključuje 13 zvučnika, 7.1-kanalni surround zvuk, kompenzaciju buke u vozilu i automatsko podešavanje razine. Za 550 funti, to nije problem.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Related Post