Opis ozvočenja različnih avtomobilskih znamk


Zašto trošiti novac na nadograđeni audio sustav kada buka koja dolazi iz ispušnih plinova pruža sve zvučne zapise koji će vam ikada trebati? S obzirom na popularnost zvučnih sustava vrhunskog tržišta i originalnih proizvođača opreme (OEM), čini se da se mnogi automobilisti ne slažu. Sastavili smo popis nekih najboljih glazbenih nadogradnji u poslu – proslava kada se sastaju proizvođači automobila i audio tvrtke. Pojačaj zvuk.

Audi i Bang & Olufsen

Audi i Bang & Olufsen su takozvani “partneri u tehnologiji”, ali najnoviji 3D napredni zvučni sustav nije jeftin. Dostupan na novijim, vrhunskim modelima, sustav ima 23 zvučnika, 3D reprodukciju zvuka, dva automatski produžujuća akustička sočiva na instrumentnoj ploči i zaštitu privatnosti kako bi zvuk ostao u automobilu. Vratit će vam oko 6.500 funti, ovisno o modelu u pitanju.

Ford Mondeo Vignale i Sony

Super plišani Ford Mondeo Vignale ima Sonyjev digitalni radio i 12 visoko vjernih zvučnika kao standard. Znači li to dostojno pojavljivanja ovdje? Možda i ne, jer se zbog mnoštva sitnih tipki osjeća pomalo staroškolsko. Ali stvarni interesi su sustava aktivnog poništavanja buke. Koristi tri mikrofona za praćenje buke motora, a zatim usmjerava suprotne zvučne valove kroz zvučnike da poboljša ambijent kabine. Pametne stvari.

Lexus i Mark Levinson

Kosa Marka Levinsona? Ne, zvuk Marka Levinsona, barem jest ako kupite novi Lexus i odvojite malo novca. Zvučna kompanija tvrdi da niti jedan drugi proizvođač automobila ne nudi kvalitetu vožnje i razine buke potrebne za svoje sustave. Premium Audio sustav sadrži više govornih zvučnika (broj se razlikuje ovisno o modelu) i digitalni surround sustav. Nadalje, kaže se da svaki zvučnik emitira dvostruko zvuk iste potrošnje energije, dok Auto Volume System automatski prilagođava glasnoću prilikom prebacivanja između izvođača i snimaka.

Porsche i Burmester

Burmester High-End Surround Sound System dostupan je kao opcija u čitavoj ponudi Porschea. U Panameri rezultat nadogradnje su 12 pojedinačno upravljanih zvučnika, 300-vatni aktivni subwoofer, pojačalo klase D i ukupni sistemski izlaz od 821 W. Porsche kaže kako pruža “prvoklasni audio doživljaj”. Pazite, sa 5000 funti, to bi trebalo biti dobro.

Mercedes-Benz i Burmester

Burmester uživa u sličnom odnosu s Mercedes-Benzom. Tvrtke su zajedno počele raditi 2009. godine, a High-End 3D Surround Sound System debitovao je u trenutnoj S-klasi. Iskusili smo zvuk u C-klasi i vrlo je dobar. Ali nismo u potpunosti uvjereni u zvučeće koji su prilično skladni.

Najbolja kola za vjenčanje u hrvatskoj su Mercedes kola.

Aston Martin i Bang & Olufsen

Ako vozite Aston Martin, zasigurno je zvuk motora jedini zvučni zapis koji će vam ikada trebati. Ovo je dobro istrošen klišej, jer ćete se u stvarnom svijetu htjeti smjestiti u udobnost svog Aston Martina i uživati ​​u nekoliko napjeva. Sustav Beo & zvuka s 13 zvučnika Bang & Olufsen koji se nalazi u DB11 značajka je velike lige. Prema onome što Hifi smatra, “to je jedan od najenergičnijih i zabavnih B&O sustava u automobilu” na tržištu. Slika prikazuje zvučnik u DB9.

Maserati i Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins je britanska audio kuća visoke klase sa sjedištem u Worthingu. Godine 2014. proširio je suradnju s Maseratijem najavljujući dolazak P5 Maserati Edition Mobile Hi-Fi slušalica. Troškovi? Oko 400 eura. Inače, možete kupiti Levante i isprskati na Harman Kardon sustavu za 1.500 funti ili Bowers & Wilkins surround sistem za 2.300 funti.

Bentley i Naim

U veljači 2008., Bentley je udružio snage s vrhunskim britanskim audio stručnjacima, Naimom. Cilj je bio pružiti „auto uživo“ audio doživljaj. Bilo je to prikladno, s Naimom će doći do otkrića kako su se tijela karoserije ponašala u pokretu i način na koji su zvučni valovi odskakivali oko kabine. Dakle, umjesto da isporučuje pojačalo bez stalnog korištenja, Naim je proizveo potpuno novo, posebno za Bentley. U Bentaygi to znači najmoćniji audio sustav dostupan u SUV-u, pogonjen 1.950-vatnim, 21-kanalnim pojačalom.

Rolls-Royce

Nije za Rolls-Roycea, mamac dvostrukog markiranog audio sustava. Umjesto toga, kada je Rolls-Royce razvijao Wraith, nastao je i izgradio vlastiti 1300-vatni audio sustav s 18 zvučnika. Ali tada je “ugovoriti” veliku stvar u Rolls-Royceu. Ponuda niza automobila izrađenih po narudžbi središnja je točka obećanja marke.

Volvo i Harman Kardon

600-vatni audio zvuk u sustavu Volvo XC40 najnoviji je sustav automobila Harman Kardon i uključuje 13 zvučnika, 7.1-kanalni surround zvuk, kompenzaciju buke u vozilu i automatsko podešavanje razine. Za 550 funti, to nije problem.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Related Post